Probleemoplossend

ADVOCAAT UTRECHT
telefoonnummer juridisch loket
Specialisme

Jongeling Advocatuur houdt zich bezig met de civiele praktijk. Het kantoor is gespecialiseerd in het huurrecht, faillissementsrechtbeslag en incasso. Dit zijn niet teveel onderwerpen. Dat houdt het wel zo overzichtelijk. Daarbij behandelt Patrick zaken die vallen onder het algemene verbintenissenrecht. 

Patrick zet zijn kennis en kunde in voor zowel particulieren, als ondernemers, overheden en instellingen. Vaak lost hij juridische problemen op door u te adviseren of minnelijk (buiten de rechter om) tot een oplossing te komen. Lukt het niet om minnelijk tot een oplossing te komen, dan zal Patrick met u de kansen en risico’s in een gerechtelijke procedure bespreken. Indien nodig kan hij de procedure namelijk ook voor u voeren.

Meer informatie?

U kunt Patrick altijd telefonisch of per e-mail benaderen of hij u kan bijstaan op het gebied van één van zijn specialisaties. In een persoonlijk gesprek of een telefoongesprek komt Patrick vaak snel achter de kern van uw probleem en kan hij globaal een indicatie geven van de mogelijkheden en de kosten.

Wilt u een advies over de de mogelijkheden en risico’s van uw zaak? Daarvoor kunt u Patrick stukken toe te sturen. Op die wijze kan hij een meer op uw situatie toegespitst advies geven.

Wilt u eerst verder lezen? Klik dan op een van de specialisaties om meer te weten te komen op welke wijze Jongeling Advocatuur uw juridische probleem kan oplossen:

Huurrecht
Incasso
Beslag

Faillissementsrecht

APK voor uw overeenkomst

Procesadvocaat
Interim opdracht

Contact

Twijfelt u of uw juridische kwestie wel onder één van de hiervoor genoemde onderwerpen valt? Belt u in dat geval met 020-2440183 of stuurt u Patrick een e-mail. Patrick kan de twijfel bij u wegnemen, dan wel u verwijzen naar een geschikte collega. Op die manier zoekt u niet langer dan nodig is naar een geschikte advocaat om uw probleem op te lossen. Dit is wel zo praktisch. Ook daarom kan het geen kwaad om Jongeling Advocatuur te bellen. 

Advocaat Amsterdam