Patrick

AMSTERDAM ADVOCAAT
telefoonnummer juridisch loket
Advocaat Amsterdam
Patrick

Patrick is de advocaat van Jongeling Advocatuur. Na jaren bij de ING te hebben gewerkt heeft hij de overstap naar Bos Incasso gemaakt om als MKB-jurist aan de slag te gaan. De drang om als advocaat aan de slag te gaan bleef toch kriebelen. In 2017 heeft Patrick definitief besloten de overstap te maken naar de advocatuur. Het resultaat daarvan is Jongeling Advocatuur. Een eigen kantoor met een persoonlijke en praktische twist. Advocatuur zoals Patrick dat graag ziet.

Als advocaat is Patrick een nuchtere noorderling die staat voor zijn cliënt. Door het persoonlijke contact met zijn cliënten is Patrick goed is staat de belangen van zijn cliënten in kaart te brengen. Patrick houdt duidelijk het doel van zijn cliënt voor ogen, maar zal de realiteit niet uit het oog verliezen. 

In privé sport Patrick regelmatig, danst hij graag salsa en houdt hij van een hapje en een drankje met familie en vrienden.

Kennismaken

Wilt u een keer kennis maken met Jongeling Advocatuur en Patrick? Schroom dan niet om een afspraak te maken voor een kopje koffie of thee. Patrick maakt daar graag tijd voor vrij in zijn agenda.

Contact

Contact opnemen met Patrick kan op verschillende manieren: 

T: 020 – 2440183
E: info@jongelingadvocatuur.nl
F: 020 – 8108039

A: Herengracht 495
     1017 BT Amsterdam

amsterdam lawyer