Incasso

ADVOCAAT INCASSO
telefoonnummer juridisch loket
Incasso

U zoekt een incasso advocaat? Het incasseren van vorderingen is vaak tijdrovend en frustrerend. U heeft vaak alles al geprobeerd, maar dit was zonder resultaat. Uw wanbetaler betaalt gewoonweg niet. Op dat moment kunt u het beste met Jongeling Advocatuur bellen, in plaats van uw vordering af te boeken op dubieuze debiteuren.

Jongeling Advocatuur is als advocaat incasso gespecialiseerd in het incasseren van kleine en grote vorderingen.

Ook staat Patrick vaak cliënten bij die het zelf niet eens zijn met een vordering die een ander op hen meent te hebben.

Minnelijk

Wat is incasso? Incasso in een minnelijk traject (niet bij de rechtbank) zonder verweer voert Jongeling Advocatuur uit tegen “no win, no fee”. Dit is niet hetzelfde als “no cure, no pay. “No win, no fee” houdt in dat de kosten voor het voeren van het minnelijke incasso traject worden verhaald op uw debiteur. Dit doet Jongeling Advocatuur via de buitengerechtelijke incassokosten. Mocht dit niet lukken, dan betaalt u slechts een klein bedrag aan dossierkosten. Wilt u een aanmaning laten versturen, of toch liever een stevige sommatiebrief? Neemt u gerust contact met Patrick op.

Verweer

Voert uw debiteur wel inhoudelijk verweer, of wilt u een gerechtelijke procedure starten, dan betaalt u een uurtarief. Doordat Jongeling Advocatuur veel ervaring heeft in het voeren van incasso procedures houdt hij de kosten laag. 

Incasso advocaat

Het voordeel aan het inschakelen van Jongeling Advocatuur  in plaats van een incassobureau of deurwaarder bij vorderingen boven de EUR 25.000.– is dat een advocaat incasso meer middelen tot zijn beschikking heeft. 

Een incasso advocaat kan u bij grote vorderingen vanaf het minnelijke traject (zonder rechter) begeleiden tot het eind met een vonnis.

Ook mag een incasso advocaat voor u conservatoir beslag leggen en procederen bij vorderingen boven de EUR 25.000,00. Dit kan een deurwaarder of incassobureau niet zonder advocaat.

Voor een gerechtelijke incasso procedure, een incasso kort geding, of een executie kort geding bent u bij Patrick aan het juiste adres.

Beslag

Het is vaak handig om conservatoir beslag te leggen onder uw debiteur om te voorkomen dat deze zijn geld of goederen niet wegsluist. U kunt geen conservatoir beslag leggen zonder een advocaat. Vaak is het leggen van conservatoir beslag voldoende om een procedure te kunnen voorkomen. Mocht dit niet zo zijn, dan kan Jongeling Advocatuur ook de vervolgprocedure voor u voeren.

Voor meer informatie over het leggen van beslag klik hier.

Faillissement als incassomiddel

Jongeling Advocatuur zet het aanvragen van het faillissement van uw debiteur ook in als incassomiddel. Voor meer informatie over het aanvragen van het faillissement van uw debiteur klik hier.

Executie

Jongeling Advocatuur heeft contact met de beste executie specialisten. Dit zijn medewerkers die werken bij deurwaarders en gespecialiseerd zijn in het afwikkelen van uw vonnis. Op het moment dat er een vonnis is behaald zullen zij direct voor u aan de slag gaan om het vonnis te executeren. Doordat de lijnen tussen deze executie specialisten en Jongeling Advocatuur kort zijn wordt u ook op dat vlak de zorg uit handen genomen.

Rechtsbijstandverzekering?

Wilt u een dagvaarding uit laten brengen, in hoger beroep, beslag laten leggen of heeft u een vordering boven de EUR 25.000,– en bent u verzekerd bij een rechtsbijstandverzekeraar zoals DAS, DAS Incasso, ARAG of Unive? Patrick staat u graag bij op basis van de vrije advocaat keuze. Uw verzekeraar vergoedt dan in veel gevallen (een groot gedeelte) van de door u te maken kosten. 

 

 

Bos Incasso