Huurovereenkomsten

VOORBEELD HUUROVEREENKOMST
telefoonnummer juridisch loket
Huurovereenkomst

Een APK voor je huurovereenkomst? Het laten controleren van je auto is erg normaal en verplicht in Nederland. Veel mensen denken dat een standaard huurovereenkomst die jaar in jaar uit wordt gebruikt afdoende is. Soms is dit zo, maar vaak niet.

Screenen en wijzigen

Jongeling Advocatuur adviseert om periodiek, maar in ieder geval bij wisseling van huurders (voor zowel woonruimte als bedrijfsruimte) de huurovereenkomst te laten controleren. Patrick noemt dit de “APK voor je overeenkomst”. Een reden om een APK uit te laten voeren is dat wet- en regelgeving verandert. Ook kunnen afspraken met uw huurder of contractpartij wijzigen. Daarom is de controle van uw overeenkomsten zo belangrijk.

Opstellen huurovereenkomst

Patrick stelt ook nieuwe huurovereenkomsten op. Dit is maatwerk. De overeenkomst wordt binnen de wettelijke kaders op uw situatie en wens geschreven.

Heeft u behoefte aan een screening, het opstellen van een nieuwe huurovereenkomst, dan wel aanpassing van uw huidige huurovereenkomst? Neemt u in die gevallen gerust contact met Jongeling Advocatuur op. Patrick adviseert u graag. Houdt dit in dat uw huurovereenkomst in orde is? Dan laat hij dit ook weten.

T: 020 – 2440183 | info@jongelingadvocatuur.nl

APK huurovereenkomst