Flexibele schil

interim jurist
telefoonnummer juridisch loket

U zoekt een procesadvocaat, een incassojurist, of een advocaat op interim basis? Een advocaat die onderdeel uitmaakt van de flexibele schil van uw organisatie? Voor uw (tijdelijke) ondersteuning biedt Jongeling Advocatuur de ideale oplossing.

Procesadvocaat

U kunt als advocaat niet altijd op alle plekken tegelijk zijn. Soms past een zitting niet met een afspraak op een ander moment. In die gevallen kunt u Jongeling Advocatuur inschakelen als procesadvocaat. Jongeling Advocatuur neemt regelmatig zittingen waar voor andere advocaten, deurwaarders en incassobureaus. U kunt daarbij denken aan faillissementszittingen, maar ook civiele procedures op het gebied van incasso, huurrecht, of bijvoorbeeld een executie kort geding. Patrick procedeert niet alleen voor de gerechten in en om Amsterdam. Inzicht in onze agenda? Neem gerust contact met ons op. 

Incassojurist

Voor veel incassobureaus en deurwaarderskantoren is het aannemen van een incassojurist of een procesjurist een kostbare aangelegenheid. Wilt u uw klant toch een procespraktijk kunnen bieden? Of een raadsman die uw cliënten kan voorzien van juridisch advies? Dit kan door Jongeling Advocatuur in te schakelen. 

Interim

Jongeling Advocatuur is ook op interimbasis in te schakelen. U kunt daarbij denken aan vervanging bij zwangerschapsverlof, ziekte, of om een piek op te vangen in de drukte. Het werk bij uw onderneming of organisatie loopt immers wel gewoon door. U wil daarbij uw cliënten tevreden houden. Wilt u eerst nader kennismaken? Geen probleem. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Huisadvocaat

Niet iedere onderneming kent de luxe om een jurist of advocaat in dienst te nemen. Dit kan gewoonweg vaak niet uit. In die gevallen kan Jongeling Advocatuur fungeren als uw huisadvocaat. De mogelijkheden vrijblijvend bespreken?

T: 020 -2440183 | info@jongelingadvocatuur.nl

Advocaat Amsterdam