Faillissementsrecht

FAILLISSEMENT AANVRAGEN
telefoonnummer juridisch loket
U zoekt een advocaat faillissementsrecht?

Jongeling Advocatuur is uw faillissementsrecht advocaat en gespecialiseerd in het aanvragen van het faillissement van debiteuren. Dit kan gaan om het failliet laten verklaren van een onderneming, maar ook het aanvragen van een persoonlijk faillissement. Op wekelijkse basis procedeert Patrick tegen wanbetalers. Daarom is hij uw ideale juridische partner op het gebied van faillissementsaanvragen.

Steunvordering

Voor een faillissementsaanvraag zijn een advocaat faillissementsrecht en meerdere schuldeisers nodig. Dit wordt de pluraliteit van schuldeisers genoemd. In de ideale situatie weet u vanuit uw netwerk of er meerdere schuldeisers zijn en wie dit zijn. Door het grote netwerk van Jongeling Advocatuur is een steunvordering in echter vaak snel gevonden. Intussen stelt Patrick het faillissementsrekest op. Zo gaat er geen tijd verloren. Vervolgens wordt de aanvraag ingediend.

Incassomiddel

Veel schuldeisers durven het faillissement van hun schuldenaar niet aan te vragen. Zij zijn bang om dan helemaal niets meer van hun vordering terug te zien. In sommige gevallen is dit terecht, maar vaak ook niet. Er zijn veel schuldenaren die niet betalen. Zij hebben vaak het geld en betwisten de vordering niet. Juist in die gevallen is een faillissementsaanvraag als incassomiddel een goede manier om de wanbetaler te dwingen tot betaling over te gaan. Een wanbetaler wil niet dat zijn onderneming failliet wordt verklaard, of dat hij met bestuurdersaansprakelijkheid wordt geconfronteerd. Om te komen tot een oplossing bespreekt Patrick graag de mogelijkheden met u.

Is uw faillissement aangevraagd door een schuldeiser?

Ook wanneer uw faillissement is aangevraagd adviseert Patrick u graag. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Te denken valt aan het maken van afspraken met uw schuldeiser. Afspraken die u kunt nakomen. Alles om te voorkomen dat u failliet wordt verklaard. Is u onderneming failliet verklaard? Ook dan zijn er nog mogelijkheden zoals het instellen van verzet of hoger beroep. Dit is nog weer een reden waarom u bij Jongeling Advocatuur moet zijn.

Fixed fee

Jongeling Advocatuur hanteert een fixed fee voor het opstellen van een faillissementsrekest en het aanvragen van het faillissement. Geen verborgen kosten. Dit is wel zo duidelijk. Ook daarom moet u bij Jongeling Advocatuur zijn.

Rechtsbijstandverzekering

Heeft u een rechtsbijstandverzekering? In dat geval kan het zo zijn dat uw verzekeraar de kosten betaalt. Uw verzekeraar vergoedt namelijk vaak de aanvraag van het faillissement van uw debiteur. Patrick staat u graag bij met het aanvragen van het faillissement.

Controleren of uw debiteur al failliet is? Meer inzage in een faillissementsdossier? Controleer het centraal insolventieregister ( faillissementsregister). Ook voor die informatie mag u Patrick bellen.

www.het-faillissement-aanvragen.nl

 

AANVRAGEN FAILLISSEMENT