Huurrecht

HUUR ADVOCAAT
telefoonnummer juridisch loket
U zoekt een huurrecht advocaat?

U zoekt de beste huurrecht advocaat Amsterdam? Bij Jongeling Advocatuur bent u aan het juiste juridisch loket. Patrick is als advocaat gespecialiseerd in huurrecht. Hij is zowel advocaat huurrecht bedrijfsruimte als advocaat huurrecht woonruimte zijn. U kunt bij hem terecht met al uw vragen over huurrecht.

Patrick is er niet alleen voor het huurrecht Amsterdam. Jongeling Advocatuur staat als huurrechtspecialist cliënten bij door het hele land. Het heeft dan ook een landelijke dekking.

Wie staat Jongeling Advocatuur bij?

Jongeling Advocatuur treedt op voor zowel huurders als verhuurders. Dit houdt Patrick wel zo scherp. Bovendien kan hij door beide zijdes te belichten, zaken goed in perspectief plaatsen.

U kunt bij verhuurders denken aan woningcorporaties, commerciële verhuurders en beleggers.

Wat kan Jongeling Advocatuur voor u betekenen?​

Jongeling Advocatuur procedeert en geeft praktisch en juridisch advies op het gebied van het huurrecht. Het is lastig om aan te geven wat daar allemaal onder valt. Veel huurkwesties worden in de praktijk ingevuld door de rechtspraak, of door gewoonweg met elkaar in overleg te gaan.

Juist op dat laatste punt is het goed om een huurrecht advocaat in te schakelen. Jongeling Advocatuur kent de kneepjes van het vak. Wij geven u een helder advies over bijvoorbeeld uw rechten als huurder of uw plichten als verhuurder. Dit advies ziet niet alleen op de juridische inhoud, maar ook op het praktische gedeelte van uw vraag. Zowel verhuurder als huurder genieten immers huurbescherming.

Het huurrecht in de praktijk van Jongeling Advocatuur gaat regelmatig over de volgende onderwerpen:

– Opstellen huurovereenkomst / huurcontract
– Huurrecht woonruimte
– Huurrecht bedrijfsruimte
Huurincasso
– Uw huurder veroorzaakt overlast? (drugs, hennep, dieren, geluid)

– Gedragsaanwijzingen
– Opzegtermijn

– Uw huurder verdient een tweede kans?
– Illegale onderhuur
– Airbnb
– Eigen gebruik
– Slecht onderhoud 
– Gebreken
– Huurprijs verhoging/verlaging
– Servicekosten
– Uw pand is gekraakt door krakers
– Opzeggen huurcontract bepaalde tijd
– Opzeggen huurovereenkomst onbepaalde tijd
– Huurbescherming

Staat uw huurprobleem niet in de lijst? Ook dan gaat Patrick graag het gesprek met u aan. Als advocaat huurgeschillen analyseren wij uw huurkwestie graag met u en wijzen u op de mogelijkheden. Precies zoals u van een juridisch adviseur mag verwachten. Vervolgens kunt u daarna beslissen of u met Jongeling Advocatuur in zee gaat. 

Rechtsbijstandverzekering?

U zoekt een advocaat hoger beroep? Wilt u in hoger beroep en bent u verzekerd bij een rechtsbijstandverzekeraar zoals DAS, DAS Incasso, ARAG of Unive? In die gevallen staan u graag bij op basis van de vrije advocaat keuze. Uw verzekeraar vergoedt dan in veel gevallen (een groot gedeelte) van de door u te maken advocaat kosten. Ook andere juridische hulp valt vaak onder de dekking van uw verzekering.

 

Huesmann advocaten